MUŞ Haber Girişi : 27 Kasım 2023 13:06

Muş AK Parti temayül heyecanı 

Muş AK Parti temayül heyecanı 
Muş’ta AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek yerel seçimlere hazırlık kapsamında aday belirleme sürecini başlattı. Parti, aday adaylarının belirlenmesi için teşkilat temayül yoklaması düzenledi. 

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Muş İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması, Muş Öğretmenevi toplantı salonunda saat 10.00 da başladı. AK Parti Muş İl Teşkilatınca, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklaması gerçekleştirildi. 81 ilde eş zamanlı çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Muş Teşkilatınca, Muş Öğretmenevinde yapıldı. 

 

 

 

 

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Zahir Soğanda ve AK Parti MKYK üyesi Muhammed İsmail Kap’ın da katıldığı temayül yoklamasında 60 aday adayı delegeler tarafından dijital ortamda oylandı. Temayül yoklamasının şeffaf ve tarafsız bir şekilde yapılması için komisyon oluşturuldu. 

 

 

 

 

Muş’ta çevrim içi gerçekleştirilen temayül yoklamasında yaklaşık 60 aday adayı için AK Partili "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtladılar.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar