GÜNDEM Haber Girişi : 16 Mayıs 2023 14:41

Muş Ak Parti Milletvekili Adayı Kılıçaslan; Teşekkürler Muş’um

Muş Ak Parti Milletvekili Adayı Kılıçaslan; Teşekkürler Muş’um
​​​​​​​Muş Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Ahmet Kılıçaslan, 14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti saflarında Sayın Cumhurbaşkanımızın yayında olan Muş halkına çok teşekkür ediyorum dedi.

Kılıçaslan,” 14 Mayıs Genel Seçimleri Ülkemize Milletimize ve şehrimize hayırlı olsun. Aziz milletimizin aklı feraseti ve sağduyusu yine doğru zamanda doğru adamla yola devam dedi. Milletine sevdalı biri olarak AK Parti'yi saflarında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, şehrime ve ülkeme hizmet için bir yola çıktım. Bu yolda ziyaret ettiğimiz her sokakta, her mahallede bizi sahiplenen teveccüh gösteren, gittiğimiz her yerde bizi yüreklendiren yakınlarıma, hemşerilerime, oy veren, vermeyen çok değerli Muş halkına teşekkürü bir borç biliyorum. Kardeşliğin, aidiyetin ve samimiyetin bizi birbirine bağlayan en güçlü bağ olduğunu bir kez daha gösteren Alicenap hemşerilerimizle yollarımızın kesişmesinden dolayı duyduğum onuru ve gururu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Ayrıca; seçim çalışması boyunca bizi asla yalnız bırakmayan, davamızı paylaştığımız Muş il başkanımız Sayın Melek Emre Bey'e, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek Bey'e, Milletvekili adayımız Sayın Bahattin Işık Bey'e, Muş belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya Bey’e ve tüm ilçe, belde belediye başkanlarımıza, şehrimizin önde gelen siyasi büyüklerine dava arkadaşlarıma ve Gönültaşlarıma şükranlarımı sunuyorum, şehrimizi ve hemşerilerimizi mecliste temsil edecek olan Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek Bey'e tebrik ediyor, Muş'un daha ileriye taşıyacağı inancıyla yürekten başarılar diliyorum. Memleketine bağlı insanına Sevdalı biri olarak milletimize, şehrimize her zaman hizmet etmeye, Ak davamıza omuz vermeye devam edeceğimi ifade ediyor, derin bir muhabbetle Sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”dedi.

Resmi İlanlar