MUŞ Haber Girişi : 11 Ekim 2023 07:58

Muş ,Ağrı, Iğdır,Siirt İle Batman... bu illerin hepsinin kulağı tek bir resmi açıklamaya kesildi. Pür dikkat bekliyorlar!

Muş ,Ağrı, Iğdır,Siirt İle Batman... bu illerin hepsinin kulağı tek bir resmi açıklamaya kesildi. Pür dikkat bekliyorlar!
​​​​​​​Doğu Anadolu'daki illerimizden Muş, Ağrı, Iğdır,Siirt ile Batman'da şiddetli yağışlar bekleniyor. Burada ikamet eden vatandaşlarımız yağmurlar nedeniyle okulların tatil olup olmayacağına ilişkin resmi bir açıklama bekliyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye'nin yeniden yağışlı hava sistemi altına girmesi ve okulların da başlamasıyla birlikte velilerin en çok merak ettiği soruların başında "Okullar hava durumundan dolayı tatil olur mu" sorusu gelmeye başladı.

 

DOĞU ANADOLU'DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

 

Doğu Anadolu'da şiddetli yağış beklenen illerimiz arasında yer alan Ağrı, Iğdır, Muş ve Siirt ile Batman'da da vatandaşlarımız yağmurlar nedeniyle okulların tatil olup olmayacağına ilişkin resmi bir açıklama bekliyor. Fakat şu ana kadar konuyla ilgili resmi bir açıklama yok.

 

METEOROLOJİ YAĞIŞ UYARISINI YAPTI

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son uyarılarını yayınladı. Tahminlere göre yurdun özellikle doğu bölgelerinde kuvvetli sağanak ve rüzgar bir arada kendini gösterecek. Akşam saatlerinden itibaren doğu bölgelerde yağış etkisini kaybedecek ancak kuzey kıyılarımızda yağış gözlenecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar