SAĞLIK Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 02:37

Muş’a yeni bir sağlık yuvası: Malazgirt Devlet Hastanesi Vali Çakır’ın beğenisinden geçti!

Muş’a yeni bir sağlık yuvası: Malazgirt Devlet Hastanesi Vali Çakır’ın beğenisinden geçti!
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak ile birlikte, yapımı tamamlanan Malazgirt Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, ilçenin yeni gözde sağlık tesisi olan 100 yataklı Malazgirt Devlet Hastanesi’ni yerinde inceledi.

 

 

İlk hastalarını ağırlamaya başlayan hastanenin modern mimarisi ve donanımı, sağlık çalışanları ve hastalar tarafından büyük bir beğeni topladı. Vali Çakır, hasta odalarını gezerek hastalarla sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin, Malazgirt’e sağlık alanında önemli bir katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Malazgirt İlçemize 100 Yataklı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun. Valimiz Sayın Avni Çakır, Malazgirt Kaymakamı Sn. Göksu Bayram ve İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Kabak ile birlikte, yapımı tamamlanarak ilk 50 yatak bölümünde hasta kabulüne başlanan 100 Yataklı Yeni Malazgirt Devlet Hastanesini ziyaret etti. Tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Valimiz, hastanede devam eden çalışmaları inceledi.” denildi.

 

Haber: Veysel Eşin

Fotoğraf: Muş Valiliği (X)

 

Resmi İlanlar