SAĞLIK Haber Girişi : 23 Şubat 2024 13:17

Muş’a 47 doktor ataması yapıldı! İşte merkez ve ilçe ilçe tam liste…

Muş’a 47 doktor ataması yapıldı! İşte merkez ve ilçe ilçe tam liste…
Muş ve ilçelerine toplamda 47 doktor ataması yapıldı. Müjdeyi AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valiliği, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Muş Sağlık İl Müdürlüğü girişimleri ile Sağlık Bakanlığı tarafından il ve ilçelere yeni uzman ve pratisyen hekim atama planlaması yapıldı. Buna göre Muş’a 47 doktorun gelmesi bekleniyor. Müjdeli haber AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’ten geldi.

 

 

47 ATAMA YAPILDI

 

 

Muş, Malazgirt, Bulanık, Varto, Korkut ve Hasköy’e farklı branş ve uzmanlıklarda çok sayıda atama yapıldı. Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek www.alparslandiyari.com’a verdiği bilgide yeni atamaların hayırlı olmasını diledi. Şimşek, “Muş Merkez ve İlçelerimizde çeşitli branşlarda hizmet sunmak üzere toplamda 47 hekim ataması hayırlı, uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, hekim arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 28'İ UZAMAN TOPLAM 47 DOKTOR ATANDI

 

 

19 Pratisyen Hekim, 2 Acil Tıp Uzmanı, 2 Adli Tıp Uzmanı, 2 Aile Hekimi, 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, Bir Beyin ve Sinir Cerrahisi, Bir Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Bir Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Bir Genel Cerrahi, Bir Göz Hastalıkları, Bir Halk Sağlığı, Bir İç Hastalıkları, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum, Bir Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, 2 Ortopedi ve Travmatoloji, Bir Radyoloji, Bir Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Bir Üroloji ve Bir Yoğun Bakım Uzmanı olmak üzere toplam 47doktor ataması gerçekleştirildi.

 

 

 Öte yanda Muş ve ilçedeki vatandaşların heyecanla yeni doktorları beklediği öğrenildi.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar