MUŞ Haber Girişi : 09 Ekim 2024 14:47

Müdür Taşdemir öğrencilerle yakından ilgileniyor

Müdür Taşdemir öğrencilerle yakından ilgileniyor
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında kente gelerek yurtlara yerleşen üniversite öğrencileri ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Yükseköğretimde uzun bir aranın ardından tekrar başlayan eğitim-öğretim yılı için Muş’a gelen binlerce öğrenci Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlara yerleştiler.

 

2024-2025 eğitim öğretim yılı için Muş’a gelerek yurtlara yerleşen üniversite öğrencileriyle yakından ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, ziyaret ettiği öğrencilere yurtlar ve verilen hizmetler hakkında bilgi verirken öğrencilerinde taleplerini dinliyor. Öğrencilerle yakından ilgilenen Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşdemir, Muş’a atandığı günden bu yana gençler için bir birinden değerli onlarca projeyi hayata geçirerek ailelerin ve gençlerin büyük sevgisini kazandı.

 

Müdür Taşdemir, bünyelerinde bulunan kız-erkek yurtlarında yaptırmış olduğu düzenlemelerle nezih yaşam alanları oluşturulurken öğrencilerin rahatı için her detayı titizlikle düşünerek hayata geçirdi.

 

 

TAŞDEMİR, ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Önceki gün Danişmend Gazi kız öğrenci yurduna gerçekleştirdiği ziyaret ile öğrenciler ile yakından ilgilenen Müdür Taşdemir, öğrencileri dinleyerek taleplerini not aldı.

 

Müdür Taşdemir, öğrencilerle buluşmasında şunları dile getirdi: “Yükseköğretimde 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Hepiniz ülkemizin dört bir yanından ilimize geldiniz. Hepinizi burada en iyi şekilde ağırlamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak ilimize ilk defa gelenlerinizi otogar ve havalimanlarında karşılayarak yerleştikleriniz yurtlara kadar sizlere eşlik edip şehir ve yurtlarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Sizlere güvenli ve konforlu barınma hizmeti sunmak için buradayız. Ayrıca burada yalnız olmadığınızı söylemek istiyorum. Biz her zaman burada sizlerin bir ağabeyi olacağız. Bunun için gerek şahsım gerekse çalışma arkadaşlarım her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizlerin istek ve temennileri bizim için son derce önemlidir. Bu konuda da zaman zaman sizlerle bir araya gelmeye, sizleri dinlemeye özen göstereceğiz. Yurtlarımız sadece barınma yeri değil, yurtlarımızda hem eğitim hem de sosyal yaşam açısından dolu dolu zaman geçirebileceğiniz alanlar oluşturduk. Sizlere modern ve nezih bir ortam oluşturduk. Kitap Kahve köşelerinden, yurt bahçesindeki kamelyaya kadar her şeyi sizler için hazırladık. Sizlere böyle güzel hizmetlerin ulaşmasını sağlayan Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a ve Muş Valimiz Avni Çakır’a teşekkür ediyorum”

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar