MUŞ Haber Girişi : 09 Ekim 2024 14:39

Müdür Taşdemir engellileri ilk antrenmanda yalnız bırakmadı

Müdür Taşdemir engellileri ilk antrenmanda yalnız bırakmadı
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımını sezonun ilk antrenmanında yalnız bırakmadı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele edecek olan Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı (MUŞ BESK) çalışmalarına başladı. Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kapalı spor salonunda antrenmanlarının startını veren Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımının sezonun ilk antrenmanında Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir yalnız bırakmadı.

 

 

10 Kasım tarihinde ilk maçına çıkacak olan Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımının ilk antrenmanını ziyaret eden Müdür Taşdemir,  Muş BESK Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz’dan takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

 

“İNŞALLAH BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİR VE İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞIRIZ”

 

Müdür Taşdemir, ziyaret esnasında Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımının sporcu ve yöneticilerine yeni sezonda başarılar dilerken şunları dile getirdi: “'2024-25 sezonu hayırlı olsun. Yeni sezonda tüm yöneticilere, teknik heyete ve siz sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız. Sizin burada rahat ve huzur içinde çalışmanız için elimizden geldiğince sizlere destek olacağız. Kapalı spor salonumuz yeni sezonda sizlere ev sahipliği yapması için hazır. İnşallah başarılı bir sezon geçirir ve istediğimiz hedefe ulaşırız. Hepinize başarılar diliyorum"

 

 

“MÜDÜRÜMÜZÜN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUĞU BİLMEK BİZLERİ EKSTRA MOTİVE EDİYOR”

 

Müdür Taşdemir’in kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş BESK Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz ise: “Sezon öncesi ilk antrenmanımızda yanımızda olan Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir’e bu duyarlılığından dolayı hem kendi adıma hem sporcularım adına teşekkür ediyorum. Kendisini yanımızda görmekten son derece memnun olduk. Müdürümüzün Her zaman yanımızda olduğu bilmek bizleri ekstra motive ediyor. İnşallah yeni sezona galibiyetle başlayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

 

 

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

 

Resmi İlanlar