MUŞ Haber Girişi : 11 Nisan 2024 13:21

Müdür Kırtay’dan Muşlu şehit ailelerine bayram ziyareti 

Müdür Kırtay’dan Muşlu şehit ailelerine bayram ziyareti 
Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay ve beraberindekiler Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret edildi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay, İl Müdür Yardımcıları Fatih Bingölbali, Abdullah Yalçın ve Şube Müdürü Gökmen Oğraş Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitlerin ailelerini ziyaret ederek, ailelerin bayramlarını kutladı.

 

 

 

 

 

 

Kırtay, “Devletimiz her zaman ve koşulda şehit ailelerinin yanındadır.” diyerek şehit ailelerine verilen yasal hakları hatırlattı.

 

 

 

 

 

 

Ziyaretlerinde şehit ailelerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamını ileten Kırtay, "Şehitlerimizin hatıralarının yaşatılması, şehit yakınları ile gazilerin her türlü mağduriyet ve mahrumiyetten korunması amacıyla; ulusal politika ve stratejilerin belirlenmesini koordine etmek, şehit yakınları ile gazilere yönelik sosyal hizmet ve yardım faaliyetlerini yürütmek, bu alanda ilgili kamu kurum kuruluşları ile gönüllü kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak görevi bakanlığımıza tevdi edilmiştir. Biz de bakanlığımızın ildeki temsilcisi olarak verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir kusurumuz, eksikliğimiz var ise af ola. Sizlerin bir derdi sıkıntısı olursa elimizden ne geliyor ise yapmaya hazırız. Çünkü sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz." diye konuştu.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar