MALAZGİRT Haber Girişi : 24 Ekim 2022 10:52

MTSO 1. Grup ve 2. Grup adaylarından Teşekkür Mesajı

MTSO 1. Grup ve 2. Grup adaylarından Teşekkür Mesajı

MTSO 1. Grup ve 2. Grup adaylarından Teşekkür Mesajı 

Muş Ticaret Odası Meclis, 1. Grup adayı Cihat Usta ve 2. Grup Adayı Aziz Halifeoğlu dün yapılan seçimlerde Malazgirt ve Bulanıklı üyelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Aziz Halifeoğlu ve Cihat Usta yaptıkları açıklamada,” bizlerden desteklerini esirgemeyen Malazgirtli ve Bulanıklı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere Muş ve ilçelerinden de desteklerini esirgemeyen tüm sanayici iş adamlarımıza da çok teşekkür ediyoruz ."dediler. 

‘Malazgirtli̇ İş Adamı Aziz Hali̇feoğlu 2. Gruptan MTSO Meclis Üyesi Oldu’ 

23 Ekim 2022 tarihinde Muş Ticaret Odası seçimlerine 2. Gruptan katılan iş Adamı Aziz Halifeoğlu seçmenlerden 49 oy alarak Muş Ticaret Odası Meclis Üyesi olmaya hak kazandı. 

Aziz Halifeoğlu yapılan seçimlerde kendisine tek veren tüm üyelere teşekkür etti. 

Halifeoğlu,”bu seçimlere girmemizdeki tek sebep Malazgirt ilçemize biraz daha fazla yatırım gelmesini sağlamaktı. Yeşil Grup Fatih Cengiz’in listesinden 2. Guruptan kazandık. Tek temennimiz hep birlikte meclise girmekti. Maalesef Yeşil Grubumuz 4 Grup kazandı. Mavi Grup ise 9 Grup kazandı. Hal böyle olunca meclise Mavi Grup girmeye hak kazandı. Ben Mavi Gruba başarılar dilerim. Bizlere destek veren tüm iş adamlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”dedi. 

 

 

Resmi İlanlar