YAŞAM Haber Girişi : 16 Nisan 2023 10:54

Minik Yürekler Büyüledi

Minik Yürekler Büyüledi
Malazgirt Müftülüğüne bağlı H.Refik ve H.Hüsna Aldırmaz kuran kursunda eğitim gören 4-6 Yaş Anaokulu öğrencilere taç giyme ve Kur'an-ı Kerim'e geçme merasimi düzenlendi.
Minik Yürekler Büyüledi

Kur’an kursunda eğitim gören 4-6 yaş gurubu öğrencileri 15 tanesi Elif Cüz-ü eğitimini tamamlayarak Kur'an-ı Kerim'e geçiş yaptı. Çocukların bu mutlu günlerinde Kur'an Kursu hocaları tarafından Kur'an-ı Kerim'e geçişlerinden dolayı çeşitli hediyeler verildi.

Programa İlçe Müftüsü Emrah Demirtaş, Şube Müdürü Bekir Irmak, Din Hizmetleri Uzmanı Aydın Taş, Müftülük Memuru Abdurrahman Sever, İmam Hatipler,  Kurs hocaları ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Merasim öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Dr.Emrah Demirtaş ‘’ Kur'an okumak için öncelikle Elif-Ba'yı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda Kur'an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrencileri, velilerini ve kurs öğreticilerini kutluyorum." dedi.

Çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Demirtaş gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini kaydetti.

Resmi İlanlar