MAGAZİN Haber Girişi : 02 Haziran 2023 15:56

Mini etekli öğretmen dünyada gündem oldu  

Mini etekli öğretmen dünyada gündem oldu  
Mini etekli öğretmen dünyada gündem oldu  

Son dönemlerde sosyal medya üzerinde çokça gündem olan ve mini etekli öğretmen tabiri ile tanınan Fidan Hoca, dünya gündemine de geldi ve sosyal medya üzerinde ciddi şekilde gündem oldu.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ

Video sosyal medya üzerinde ilk olarak video yayıldığında Türkiye ikiye bölünmüştü. Bir kesim görüntülere tepki gösterirken tepki gösteren kişilerden daha azı Fidan Hocaya destek olmuştu. 

Bir İnstagram kullanıcısının sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşım kısa sürede 130 binden fazla beğeni ve binlerce yorum alırken kullanıcı, söz konusu videoyu, "Ne propuštaš predavanja (Dersleri kaçırmayın)" notu ile paylaştı.

Gelen yorumlara baktığımızda ise "Burası Türkiye mi, gerçekten mi?" "Türkiye'nin İran gibi olmamasının sebebi o. Öğretmenin elbiseyi giydiği umrumda değil ama bu sınıf batı avrupa ülkelerinden birine ait gibi hissettirdi" denildi. "Türkiye'yi modern yapan Atatük'e selam olsun" şeklinde yorumlar da geldi.

Bu destek yorumların yanı sıra tepkili yorumlar da vardı. Elbisenin ders anlatmaya uygun olmadığını, en laik okullarda bile böyle giyinmenin normal olmadığı belirtildi. 

Yorumlar da kısa sürede ciddi beğeni ve cevap aldı.

 

 

 

Resmi İlanlar