BÖLGE Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 12:13

Milli kick boksçu 3 kız kardeş yeni başarılar için ter dökecek

Milli kick boksçu 3 kız kardeş yeni başarılar için ter dökecek
Bitlis'te tanıştıkları muay thai ve kick boks branşlarında milli takım formasıyla önemli başarılar elde eden 3 kız kardeş, katılacakları yeni şampiyonalarda derece elde edebilmek için günde çift antrenman yapıyor.

ALPARSLAN DİYARI-Babalarının görevi dolayısıyla 2015'de Tatvan ilçesine taşınan Afyonkarahisarlı Korkmaz ailesinin kızlarından Gamze, Tuğçe ve Özlem, Muay Thai Milli Takımı Antrenörü Ömer Uğur sayesinde muay thai ile kick boksa başladı.

 

 

Hayatlarını değiştiren bu branşlarda antrenörlerinin desteğiyle katıldıkları şampiyonalarda başarılı olarak milli takıma kazandırılan 3 kız kardeş, uluslararası organizasyonlarda da önemli dereceler elde etti.

 

 

Ringlerde gösterdikleri performansla öne çıkan milli sporcular, kariyerlerine yeni başarılar eklemek için antrenörleri Uğur'un gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Birbirilerini sürekli motive ederek birlikte antrenman yapmanın avantajını yaşayan kız kardeşlerden Özlem Korkmaz, 21 Ağustos'ta Macaristan'da yapılacak Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya için ringe çıkacak.

 

 

Başarılı kardeşler, daha sonra Spor Toto Muay Thai Süper Ligi'nde madalya hedeflerine ulaşmak için mücadelelerini sürdürecek.

 

 


AA
 

Resmi İlanlar