MUŞ Haber Girişi : 11 Ocak 2024 15:59

Milli Gençlik Derneği Muş İl Başkanı Ramazan Öğüt oldu

Milli Gençlik Derneği Muş İl Başkanı Ramazan Öğüt oldu
Mazlumun derdiyle dertlenen, ahlaki ve manevi kalitesi yüksek bir gençlik yetiştirmeyi hedef edinen Milli Gençlik Derneği’nin Muş Başkanı Ramazan Öğüt oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Atama belgesini Genel Başkan Ahmet Özvatan’dan alan Öğüt: "Amacımız önce ahlak ve maneviyat desturuyla çıktığımız bu yolda ayrım yapmaksızın her gencimize ulaşıp dertleriyle dertlenip hayırlı hizmetlerde bulunmaktır" dedi.

 

 


Milli Gençlik Derneği Muş İl Başkanı Ramazan Öğüt, “Milli Gençlik Derneği Genel Başkanımız sayın Ahmet Özvatan’a bizleri bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Milletimizin desteğiyle Devletimizin bütünlüğünü korumak için her platformda görüşlerimizi paylaşacağız. Devletimizin birlik ve beraberliğini korumak için teşkilatlanma yapısının bireyi olmaktan çok memnuniyet duyduk. Temelde şuurlu gençlik ve birimlerin adaletli altyapısının bozulmadan devam etmesi için çalışmalarımıza ilk günden başlamış bulunmaktayız. İlçelerimizde de görevlendireceğimiz ekipler kısa zamanda çalışmalarına başlayacaklar” dedi.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar