SPOR Haber Girişi : 14 Temmuz 2023 00:19

Milli Atlet Derya Kunur Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda Muş'u temsil edecek

Milli Atlet Derya Kunur Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda Muş'u temsil edecek
MAUN Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Milli Atlet Derya Kunur, Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi ve üniversitemizi temsil edecek

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Milli Atlet Derya Kunur, Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye'yi ve Muş'u temsil edecek.

 

REKTÖR ALİCAN ÖĞRENCİYİ KABUL ETTİ

 

Konuyla ilgili MAUN'dan yapılan açıklamada, "Öğrencimiz Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda (FISU) Ülkemizi Temsil Edecek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican şampiyona öncesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Karadağ ve öğrencimiz Milli Atlet Derya Kunur’u makamında kabul ederek başarılar diledi" denildi.

 

 

MUŞ'U VE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

 

28 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi ve üniversitemizi temsil edecek olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Milli Atlet Derya Kunur şampiyona öncesi hocalarını ve Rektör Alican’ı ziyaret etti.

 

Kunur ziyarette “Bu şampiyonada ülkemizi ve üniversitemizi temsil edecek olmak çok gurur verici. Bu gururu bana yaşatan ve bugünlere gelmemde büyük emekleri olan tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Rektör Alican da Kunur’a “Biz de seninle gurur duyuyoruz. Başarıların daim, yolun açık olsun.” dedi.

 

Resmi İlanlar