MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Mart 2024 13:27

Milletvekili Şimşek Malazgirtli Muhtarlar ile toplantı yaptı

 Milletvekili Şimşek Malazgirtli Muhtarlar ile toplantı yaptı
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Muş Ak Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek Başkanlığında Millet Bahçesinde toplantı yapıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Muş Ak Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek Başkanlığında, Muş İl Özel İdaresi Müdürü Şeyhmus Yentür, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram,Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İl Başkanı Melik Emre,AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, STK Temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarların katılımı ile Millet Bahçesinde kahvaltılı toplantı yapıldı.

 

 

Milletvekili Mehmet Emin Şimşek Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Muhtarlıkların belirleneceği seçimler öncesinde halkın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanması için yapılacak çalışmaların yanı sıra seçim öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler konusunda da değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantıda konuşan Vekil Şimşek,” Cumanız mübarek olsun öncelikle. Rabbim bu güzellikleri bozmasın. Şimdiden Ramazan ayınız mübarek olsun. Malazgirt ilçemizin çok değerli bir kaymakamı var. Gerçekten ilçede çok verimli çalışmalar içerisindeyiz. Sürekli sorunları istişare edip, çare yollarını bulmaya çalışıyoruz. Basit bir örnek vereyim Gülkoru önceden beldeydi. Bir taziye ziyareti yaptığımızda suyumuz yok dediler, ilçe kaymakamlığımız ile birlikte bir ay içerisinde milyonluk bir proje ile su sorununa çare olduk. Şimdi yeni bir proje ile Malazgirt ilçesinde bir içme suyu barajları yapacağız.  Bu barajlar sayesinde hiç suyumuz olmasa bile en az 2 yıl su sorununu çözecek.”dedi.

 

Toplantıda soru cevap ile köy ve mahallelerin sorun ve sıkıntıları dile getirildi.

Milletvekili Şimşek, Malazgirt ve köyleri için ne gerekirse, ne hizmet eksik ise yapacağız ve yapmaya hazırız dedi.

                

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

Resmi İlanlar