MALAZGİRT Haber Girişi : 11 Nisan 2024 13:49

Milletvekili Şimşek: Malazgirt’te kaybetmemiş gibi çalışmaya devam edeceğiz

Milletvekili Şimşek: Malazgirt’te kaybetmemiş gibi çalışmaya devam edeceğiz
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısı ile Malazgirt ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Milletvekili Şimşek: Malazgirt’te kaybetmemiş gibi çalışmaya devam edeceğiz

ALPARSLAN DİYARI-Milletvekili Şimşek beraberinde İl Başkanı Melik Emre, Muş İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Başkan adayları, belde belediye başkanları, Malazgirt ilçe parti binası önünde, Muş İl Genel Meclisi üyesi Sait Yıldırım, Eski Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, ilçe teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

 

 

Parti binasında açıklamalarda bulunan eski başkan Cengiz Altın,Malazgirt halkına 5 yıldır gururla hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek sizlere: Minnettarım.” dedi.

 

 

Altın,” Bizler Ak Parti olarak Malazgirt için yıllardır sayısız hizmetler yaptık. Bizler kaybettik diye halkımızı bırakamayız. Kamu yatırımlarının ilçemize gelmesi için Sayın vekilimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere seçimlerde oy veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Malazgirt halkımızın mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.”dedi

 

 

MALAZGİRT HALKI VE PARTİLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Daha sonra Milletvekili Şimşek Malazgirt AK Parti ilçe teşkilat binasında Malazgirt halkına seslendi.

 

Milletvekili Şimşek,” Parti binamızda toplanan ve bizlere destek olan, olmayan bizlere oy veren vermeyen, tüm Malazgirt halkımıza minnettarız.”dedi.

 

 

İlçe teşkilat binasında konuşan Milletvekili Şimşek, " Çok değerli Malazgirt halkının Ramazan Bayramını mübarek olsun. Bizler burada seçimi kaybettik diye, halkımıza küsemeyiz. Eksine daha da çok çalışacağız inşallah. Yaklaşık 4 yıl daha siz Malazgirtli halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamu yatımlarımız ilçemize artarak gelecektir. Kimsenin bu konuda bir şüphesi olmasın. Sanki Cengiz Başkan bizim başkanımızdır, hiç kaybetmedi gibi çalışmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

 

MALAZGİRT HALKININ BAYRAMINI TEBRİK ETTİLER

 

Son olarak ilçedeki vatandaşlar bayramlaştıktan sonra Malazgirt 15 Temmuz Meydanında çay içerek sohbet ettiler.

 

 

 

 

Vatandaşlar ile çay için hasbıhal eden Milletvekili Şimşek Bulanık ilçesine gitmek için ilçeden ayrıldı.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

Resmi İlanlar