GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 14:52

Milletvekili Adayı Kılıçaslan, Kanaat Önderleriyle Yemekte Buluştu

Milletvekili Adayı Kılıçaslan, Kanaat Önderleriyle Yemekte Buluştu
​​​​​​​AK Parti Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Milletvekili Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan,İş İnsanı Malazgirt Metin Haymana’nın organize ettiği yemekte kentin ileri gelenleri, kanaat önderleri ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldiler.

İş İnsanı Haymana’nın organize ettiği yemeğe AK Parti Muş Milletvekili 2. Sıra Adayı Milletvekili Adayı Nur Ahmet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, İş İnsanı Metin Haymana, İş İnsanları, Belediye Meclis Üyeleri, kentin ileri gelenleri, kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Muhtarlar, AK Parti Malazgirt ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Birlik beraberlik yemeğinde konuşan Kılıçaslan,” İstanbul’dan destek vermek için Malazgirt ilçemize gelen değerli Malazgirtli iş insanlarımızdan Metin Haymana’ya çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Cengiz Altın’a da ilçede yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Ben siyasi olarak 14 Mayıs seçimlerini ifade ederken hep geçmişi de anlatmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Bu ülkede sırf ezanı aslına çevirdiği diye bir başbakan bir cumhurbaşkanına idam istendi. Ve Başbakan Adnan Menderes idam edildi. O zaman kavga neydi secde edenler ile etmeyenlerin kavgasıydı. Bunu burada kadim ilçemiz Malazgirt’te söyleminde onurunu yaşıyorum.  Sonra 1960 darbesi oldu. Arkasında 1980 darbesini yaptılar.80’lerde sağ sol davası ile kardeşi kardeşe kırdırdılar. Sağcılık ve solculuk vardı. O zaman örgüt yoktu.1990 yıllara geldiğimizde de çok acılar yaşadık. Giden canlar hepimizin canıydı. Batısı da yandı, doğusu da yandı. Her taraf zarar gördü. Her partiden insan zarar gördü. 90’lı yıllarda baktılar yine bu ülkenin kalkınmasına engel olamıyoruz, bu seferde 28 Şubat süreci dayatıldı. Rahmetli Erbakan hocamızın ve Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın önünü kestiler.”dedi.

 

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ı yeniden ümmetin lideri yapalım”

 

Milletvekili Adayı Kılıçaslan,”Bu kadar acılar çeken milletimiz için 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan diye bir lider çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın aklı, feraseti, liderlik vasıfları ile bu ülke bir şahlanış yaşadı. Sayın Cumhurbaşkanımız o yıllarda eflasyon, sanayi atılımları, kalkınma, sağlık ve bunun gibi birçok atılımda dokunmadığı hiçbir nokta kalmadı.  Baktılar bu lider güçlendikçe halk onu seviyor, halk onu sevdikçe planlar projeler değişiyor, dış güçlerin oyunları projeleri alt üst oluyor. Ve dediler ki;bu lideri durduralım, bu ülkede durur.” Dediler o zaman biz gezi olaylarını çıkaralım. Ondanda bir şey çıkmayınca bu sefer 15 Temmuz hain Fetö terör örgütü eliyle bu ülkede kaos yaratalım, darbe yapalım dediler. Ama onların bir hesabı varsa Allahın’da bir hesabı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla halkın feraseti ile bu darbede başlarına yıkıldı. Şimdi geldik 14 Mayıs’a bu ülkede siyasi operasyonlar yapıp bir başarıya ulaşmaya çalışıyorlar. Bunların üst akılları bunlara Türkiye’de muhafazakâr parti olmazsa seçim kazanamayacaklarını biliyorlar. MHP’yi böldüler içinden İYİ Partiyi çıkardılar. Sonra AK Partimizi bölmeye çalıştılar içinden DEVA Partisi ve Gelecek Partisini çıkardılar. Bu muhazafakar ve milliyetçi kimliği götürüp kime kanalize ettiller, CHP’ye kanalize ettiler. Sonra onların yanına HDP’yi kanalize ettiler. Dediler; siz bu oluşumla iktidarı değiştirebilirsiniz ancak, dediler. Ama o yüzden diyorum. Bir tarafta bu altılı yedili masanın planını hazırlayan üst akıl, bir tarafta da bütün hayatı boyunca Milletine, Ülkesine, Devletine, Ümmete ve bütün mazlum coğrafyaya, bütün Müslüman toplumunun umut olmuş bir lider. Şimdi tüm mazlum Müslüman toplumunun umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bir savaş var. Bu ülkeye karşı bir savaş var, bu ülkenin kalkınmasına karşı bir savaş var. Bu 14 Mayıs’ta bunların üst akılları ile bir savaş var, biz bu savaşa ne diyoruz; İnanalar ile inanmayanların savaşı diyoruz. Secde edenler ile etmeyenlerin savaşı diyoruz. Gelin 14 Mayıs’ta bunların planlarını başlarına yıkalım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ı yeniden ümmetin lideri yapalım. ”dedi.

 

Resmi İlanlar