GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 09:50

Millet İttifakı adayı Yavuz’un Malazgirt mitingi  

Millet İttifakı adayı Yavuz’un Malazgirt mitingi  

Millet İttifakı'nın, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Muş’tan 1’inci sıra aday olan eski siyasetçi Mümtaz Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Malazgirt’te miting gerçekleştirdi.

14 Mayıs seçimlerinde Muş’ta İYİ Parti çatısı altında seçime giden Millet İttifakı partileri, 28’inci dönem 1’inci sıra milletvekili adaylığını siyasette tecrübeli olan Mümtaz Yavuz yürütüyor.

14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek ve Millet İttifakı adayı olarak Muş’u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temsil etmek için seçim çalışmaları kapsamında Malazgirt’te 15 Temmuz parkında halka hitap etti.

Millet İttifakı İktidar Olacak Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Seçilecek”

Yavuz, Millet İttifakının iktidar olarak 13’üncü Cumhurbaşkanı’nın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlunun seçeceğini  belirterek; kendisinindi Muş’un iktidar milletvekili olacağını söyledi.

Yavuz, konuşmasının devamında milletin teveccühü ile parlamentoda Muş’u temsil edeceğime inanıyorum. Seçime çok kısa bir süre kaldı. İnşallah bu süre içerisinde yeterli performansı gösterip kendimizi  vatandaşlarımıza halkımıza ve merkezdeki hemşerilerimize  anlatacağız. Millet iktidarında millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı hükümetinde Muş'u milletvekilsiz bırakmayalım. Ben inanıyorum ki milletimiz bize teveccüh gösterecek ve bizi parlamentoya gönderecek. Biz parlamentoya gittiğimiz vakit klasik bir milletvekili olmayacağız dirayetli iradeli bir milletvekili olacağız. Benim geçmişim belli, ben her seferinde kongre kazanmış ve her seferinde de ön seçim kazanmış bir milletvekiliyim. Partide de genel başkan yardımcılığı teşkilat başkanlığı gibi en önemli görevlerde bulunmuşum siyasi tecrübem yeterlidir. Seçildiğimde parlamentoda olduğu gibi kendi partimde de önemli bir milletvekili olacağım. Siyasi bilgim birikimim tecrübem ve öngörüm burada beni bir yerlere taşıdığı gibi memleketimin meseleleri ile ilgili çözümlere de büyük katkı sunacak. Kısmetimizde nasibimizde varsa seçildiğimiz vakit parlamentoda da önemli görevlerde bulunacağız. İlerleyen süreçte nasibimizde kısmetimizde varsa daha önemli görevlerde ilimizi ve hemşerilerimizi temsil edeceğiz. Allah hepimiz için hayırlıyı nasip etsin. Her şey Malazgirt ve Muşlular için.

Malazgirt’te hastane inşaatının bir türlü tamamlanmasına değinen Yavuz, Milletvekili seçildiğimde ilk işlerimden bir Malazgirt devlet hastanesi inşaatının tamamlanması olacak.  

 

Resmi İlanlar