MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Mart 2024 08:05

MHP ve AK Parti Malazgirt’te tek yürek oldu!

MHP ve AK Parti Malazgirt’te tek yürek oldu!
MHP, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Malazgirt ilçesinde AK Parti belediye başkan adayı Cengiz Altın için, canla başla çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.  

ALPARSLAN DİYARI- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Malazgirt’te ilçe Başkanı Burhan Yıldırım başkanlığında ‘Seçim istişare toplantısı’ düzenledi.

 

MHP ilçe başkanlığında düzenlenen ‘Seçim İstişare Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçemizde  Adayımız olarak AK Parti adayı Cengiz Altın ile birlikte sahada tüm gayretimizle çalışıyoruz. Çalışmalarımız son güne kadar da devam edecek.” dedi.

 

Parti binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, 31 Mart seçimleriyle ilgili sahada yürütülen çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi. 

 

Yıldırım, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Muş İl Başkanımız Osman Yüce’nin inisiyatifleriyle ve Malazgirt ilçe teşkilatımız ile yaptığımız toplantılar sonrasın da AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Altın’a destek verme kararı aldık. MHP ve AK Parti Malazgirt ilçemizde hep birlikte sahada tüm gayretimizle çalışmaya gayret ediyoruz. İlk toplantımızda seçimin istişaresini, Malazgirt ile ilgili özel yaptığımız çalışmaları beraber muhasebe ettik. Herkes sahada çok şükür gerek ülkücü kardeşlerimiz gerekse AK Parti teşkilatındaki kardeşlerimiz ve bizlerde harıl harıl Malazgirt ve Malazgirtli vatandaşlarımız için daha ne kadar iyi hizmet edebiliriz ve seçimlerde daha ne kadar yüksek oy alabilirizin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz hep birlikte Malazgirtliyiz. İnşallah bunun sonucu da sandıklardan 31 Mart akşamı Malazgirt ilçesi AK Parti adayı Sayın Cengiz Altın’a çok yüksek bir oy oranıyla kazandıracaktır.” ifadelerini kullandı.

 

 

Açıklamaların ardından Başkan Yıldırım teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Malazgirt seçim koordinasyon merkezine giderek, yapılan seçim çalışmalarına destek verdiler.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar