MALAZGİRT Haber Girişi : 25 Ekim 2024 13:04

MHP Malazgirt İlçe Başkanından Devlet Bahçeli'ye sadakat mesajı ve Ankara'daki hain saldırıya lanet

MHP Malazgirt İlçe Başkanından Devlet Bahçeli'ye sadakat mesajı ve Ankara'daki hain saldırıya lanet
MHP Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik bağlılık ve sadakatini içeren anlamlı bir mesaj yayınladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Burhan Yıldırım, açıklamasında Bahçeli’nin Türk milletine olan hizmetlerini, parti disiplini ve kararlılığıyla Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmasını vurguladı.

 

Ayrıca, Yıldırım, Ankara’da meydana gelen hain saldırıyı da kınadı. Yıldırım, “Dün yaşanan bu menfur saldırı, birlik ve beraberliğimize yönelik tehditlerdir. Bu saldırıyı kınıyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yıldırım, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Türk milletinin ve devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna yıllardır sarsılmaz bir iradeyle mücadelesini sürdürmektedir. Genel Başkanımızın her sözü ve adımı, vatanımızın bekası için atılan kararlı ve milli bir duruşun simgesidir. Bizler, Malazgirt teşkilatı olarak kendisine duyduğumuz güveni ve bağlılığımızı bir kez daha teyit ediyoruz. Partimiz, Sayın Bahçeli'nin liderliğinde Türk milliyetçiliği davasını ilelebet yaşatma kararlılığındadır.”

 

Yıldırım ayrıca, MHP'nin Türkiye'nin iç ve dış tehditler karşısında gösterdiği dik duruşun altını çizerek, “Genel Başkanımızın milli duruşu, Türk milletinin varlığına ve birliğine hizmet etmektedir. Bizler de teşkilat olarak, onun izinde ve emirlerinde, Malazgirt’te davamıza sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Yıldırım'ın mesajı, partililer tarafından büyük bir destekle karşılanırken, Malazgirt'teki MHP teşkilatı ve ülkücü camia, bu sadakat mesajıyla Genel Başkan Bahçeli’ye olan bağlılıklarını bir kez daha ilan etmiş oldu.

 

Yıldırım, mesajının sonunda tüm teşkilat üyelerine ve MHP gönüllülerine seslenerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde MHP'nin davası daha da güçlü olacaktır. Davamızda liderimize olan sadakatimiz tamdır ve her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar