MALAZGİRT Haber Girişi : 09 Eylül 2024 13:07

MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yeni Eğitim-Öğretim yılını kutladı

MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yeni Eğitim-Öğretim yılını kutladı
MHP Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm öğrenci, öğretmen ve velilere başarı dileklerinde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI-Eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecanını paylaşan Başkan Yıldırım, öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, yeni dönemin ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

Başkan Yıldırım mesajında, “Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize, fedakar öğretmenlerimize ve değerli velilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum. Eğitim, bir milletin yükselmesinde en önemli unsurdur. Malazgirt’te çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için üzerimize düşen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan tüm eğitim camiasına başarılar dileyen MHP Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, öğretmenlerin çocuklarımızın yolunu aydınlatan birer meşale olduğunu belirterek, eğitim kalitesinin yükseltilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı.

 

HABER SAMİ DEMİR

 

Resmi İlanlar