MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Ocak 2024 14:16

MHP Malazgirt İlçe Başkanı onları unutmadı!

MHP Malazgirt İlçe Başkanı onları unutmadı!
Malazgirt MHP İlçe Başkanı Burhan Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım Malazgirtli gazetecileri unutmadı.

ALPARSLAN DİYARI- MHP Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri ziyaret etti.

 

 

Yıldırım ve beraberindekiler, ilçedeki yerel ve ulusal basın temsilcilerini ziyaret ederek, basın mensuplarının her zaman ilçenin güzelliklerini gündeme getirdiğini söyledi.

 

 

Basın mensuplarının büyük zorluklarla görev yaptığını belirten Yıldırım, "Medya, demokrasinin ana halkalarından biridir. Gazeteciler ise doğru bilgiyi tarafsız yorumla vatandaşlarımıza direkt ulaştırmakla sorumlu meslek mensuplarıdır. Sosyal ve ekonomik zorluklara direnerek ilkeli ve ülke sevdasıyla çalışan gazeteciler her desteği hak etmektedir. Mesleğini icra ederken hiç kimseye minnet etmeyen, kaleminin ve fikriyatının onuruyla çalışan gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, en iyi dileklerimi sunuyorum." diye konuştu.

 


Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir, MHP İlçe teşkilatının bizi unutmayarak gazetemizi ziyaret etmesi bizi son derece memnun etti.

 

 

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


"HABER: VEYSEL EŞİN"
 

Resmi İlanlar