MALAZGİRT Haber Girişi : 24 Ağustos 2024 18:47

MHP heyeti Malazgirt'te: Atalarının izinde

MHP heyeti Malazgirt'te: Atalarının izinde
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar ile birlikte tarihi Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret kapsamında Ersoy'a, MHP Muş İl Başkanı Osman Yüce, Hasköy Belediye Başkanı Muhlis Cemal Orbay ve Malazgirt İlçe Başkanı Burhan Yıldırım eşlik etti.

 

 

MALAZGİRT ZAFERİ ANMA ETKİNLİKLERİNE KATILIM

 

Ruhi Ersoy ve beraberindeki heyet, Malazgirt Zaferi'nin anısına düzenlenen etkinliklerin açılış programına katıldı. Tarihi öneme sahip olan bu etkinlikte, hem bölge halkıyla bir araya gelindi hem de zaferin anlam ve önemi vurgulandı. Program kapsamında düzenlenen at yarışlarını da izleyen Ersoy, geleneksel yarışların heyecanına ortak oldu.

 

 

TARİHİ BAĞLAR PEKİŞTİRİLDİ

 

Ersoy ve Tatar'ın ziyareti, Malazgirt'in tarihi ve kültürel değerlerinin bir kez daha hatırlanmasına vesile oldu. Malazgirt Zaferi'nin milli bir gurur kaynağı olduğunu belirten Ersoy, zaferin kazanıldığı topraklarda bulunmanın önemine dikkat çekti. Ziyaret, bölge halkı tarafından da büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

 

 

Bu önemli ziyaret, MHP'nin Malazgirt Zaferi'ne ve Türk tarihine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar