BULANIK Haber Girişi : 01 Eylül 2023 16:49

MHP Bulanık’ta kongre heyecanı: Başkan Yıkılmaz güven tazeledi

MHP Bulanık’ta kongre heyecanı: Başkan Yıkılmaz güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Bulanık Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Zafer Yıkılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

ALPARSLAN DİYARI- MHP Bulanık İlçe teşkilatında yapılan kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Daha sonra MHP Bulanık İlçe Başkanı Zafer Yıkılmaz yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’inci yıl dönümünde Cumhur İttifakı’nın muazzam ve muhterem başarısına dikkat çekti. 

 

Yıkılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bize düşen genel başkanımızın söylediği gibi “Merkezden yerele Tek Yürek olmuş Türkiye’yi bir araya getirmektedir. Bu aşamada aramıza sızarak fitne ateşini yaymak isteyen her türlü şer odaklarına karşı bilgi sahibiyiz. Kimlerin nerelerde hangi fitne ateşini yaktığının farkındayız. Teşkilat olarak diriyiz ve canlıyız. Bulanık teşkilatı olarak liderimizin çizgisindeyiz ve olacağız. Farklı hesaplar güdenlere karşı da uyanık ve diri olacağız. Teşkilatımıza güç katan yönetici arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve yeni yönetimdeki arkadaşlarımızla da ülkücülük hukuku içerisinde haklarımı helal ediyorum.” dedi.

 

PROTOKOLDEN BÜYÜK İLGİ

Gündem maddelerinin yerine getirilmesinden sonra tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Zafer Yıkılmaz, İlçe Başkanı seçildi. Yapılan kongreye MHP İl Başkanı Osman Yüce, Muş Ülkü Ocakları Başkanı Cengiz taşkıran, Malazgirt MHP İlçe Başkanı Burhan Yıldırım, Hak-İş Muş Başkanı Yaşar Kalır, KAMU-SEN İl Başkanı Ramazan Akkuş, Siyasi parti Başkanları ve temsileri ile çok sayıda MHP’li katıldı.

 

İŞTE YENİ MHP BULANIK İLÇE YÖNETİMİ 

 

Zafer Yıkılmaz, İzzet Akgöl, Erkan Yağmur, Metin Yay, Erkan Bayramoğlu, Şafak Dursun, Cüneyt Özdemir, Volkan Durmuş, Halil Ergül, Erkan Uçucu, İsmail Polat, Hasan Aydın, Eren Ata Toprak, Barış Güzel, Abdurrahman Taşdemir, Nafiz Tekin ve Birkan Mamak.

 

(HABER MERKEZİ)

Resmi İlanlar