GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ekim 2023 10:51

MAUN öğrencileri için ‘Muş'a Hoş Geldiniz’ programı

MAUN öğrencileri için ‘Muş'a Hoş Geldiniz’ programı
Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) ve Muş Belediyesi işbirliği ile 2023-2024 Akademik Yılı'nda öğrenim görmeye hak kazanan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi. Öğrencilere,  Muş'un tarihi yerleri tanıtıldı.

ALPARSLAN DİYARI- MAUN bünyesinde sosyal faaliyetler yürüten Varto İyilik Topluluğu ve Muş Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen ‘Muş'a Hoş Geldiniz’ programında, üniversitenin 1. Sınıf öğrencilerinin şehrimizdeki tarihi ören yerlerini tanımaları ve şehrin yöneticileriyle tanışmaları adına gezi faaliyeti gerçekleştirildi.

 

 

MUŞ'UN TARİHİ YERLERİ ZİYARET EDİLDİ

 

Varto Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Varto İyilik Topluluğu'nun danışmanı Öğr. Gör. Murat Kaymaz ile Muş Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Ekrem Bingöl koordinatörlüğünde gerçekleşen bu programda, ilk olarak şehrin simgesi olan Murat Köprüsü'ne bir gezi ziyareti düzenlendi. Sonrasında Muş Kalesi ve eski Muş olarak tarif edilen bölgedeki tarihi camiiler ve ören yerleri ziyaret edildi.

 

 

 


GEZİ MÜZİK DİNLETİSİ PROGRAMIYLA SON BULDU

 

Daha sonra öğrenciler, Belediye Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki müzik dinletisi programı ve akşam yemeğine katıldılar. Buradaki programda Muş Valisi Avni Çakır, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da yer aldı.

 


HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar