MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Aralık 2023 11:49

Malazgirtlilere müjde! Doğalgaz verilmeye başlandı

Malazgirtlilere müjde! Doğalgaz verilmeye başlandı
Malazgirt ilçesine kontrollü olarak doğalgaz verilmeye başlandı. Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçedeki doğalgaz altyapı çalışmasının büyük ölçüde tamamlandığını belirtti.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt ilçesinde yıllardır hasreti çekilen doğalgaz bugün itibari ile verilmeye başlandı. İlçeye doğal gaz getirilmesi için destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Altın şunları kaydetti:

 

"Malazgirt’imizde evlerimizde, iş yerlerimizde doğalgaz kullanımına başladık. İlk günden beri büyük bir titizlikle, her aşamasını takip ettiğimiz Malazgirt’imizin doğalgaz konforuna kavuşmasında sona gelindi. Her konuşmamızda 'Malazgirt’e doğal gaz gelecek diye' dile getirdik. Bugün itibari ile ilçemize gaz verilmeye başlandı. İlk doğalgaz Selçuklu mahallesine verildi. İlçemizin diğer yerleşim alanlarına da en kısa zamanda gaz verilecek. Her zaman ilçemizin sorunlarına öncelik veriyoruz. Şehir içinde abonesi olan hemşerilerimizde doğalgaz dönüşüm işlemlerini bitirip artık doğalgaz kullanmaya başlayacaklar."

 

GAZ DÖNÜŞÜM İŞLEMLERİNİZİ MUTLAKA YAPIN

 

Başkan Altın, “İlçeye doğalgazın verilmesiyle birlikte, daha önceden doğalgaz aboneliği yapan Malazgirtli vatandaşlarımız, hangi firmadan evlerine gaz çekmişlerse o firma yetkilileri ile temasa geçip evlerine veya işyerlerine gaz dönüşüm işlemlerini yapsınlar” dedi.

 

"HABER:İLHAN GÜVENİR"

Resmi İlanlar