YAŞAM Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 11:36

Malazgirtli Zeki Usta dünya çapında projelere imza atıyor

Malazgirtli Zeki Usta dünya çapında projelere imza atıyor
Malazgirt doğumlu Zeki Öztürk, hayatına Ermeni asıllı bir ustadan öğrenerek başladığı tesisatçılık mesleğinde Türkiye'nin ve yurtdışının çeşitli önemli projelerinde yer alarak büyük başarılar elde etti.

ALPARSLAN DİYARI-Ermeni bir ustanın yanında çıraklık dönemini geçiren Zeki Usta, bugün Türkiye'nin sayılı doğalgaz ve su tesisatı ustaları arasında gösteriliyor.

 

 

Zeki Usta, edindiği bilgi ve deneyimlerle birçok büyük projeye imza attı. Hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla tanınan Zeki Usta, birçok ödül de kazanmış durumda.

 

 

Özellikle zorlu ve büyük ölçekli projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Zeki Usta, kaliteli işçiliği ve titiz çalışma prensibiyle müşterilerinin takdirini kazanıyor. Ancak artan talepler karşısında siparişlere yetişmekte zorlanıyor.

 

 

Zeki Ustanın başarı hikayesi, sadece mesleki başarılarıyla değil, aynı zamanda emek ve azimle dolu yaşam öyküsüyle de dikkat çekiyor. Malazgirtli usta, başarılarını doğduğu topraklardan aldığı ilhamla sürdürmeye devam ediyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar