MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Şubat 2024 14:47

Malazgirtli yılların siyasetçisi, Malazgirt Belediye Başkan adayı oldu

Malazgirtli yılların siyasetçisi, Malazgirt Belediye Başkan adayı oldu
Cumhuriyet Halk Partisi de Malazgirt ilçesi aday listesini açıkladı.

ALPARSLAN DİYARI- CHP Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Malazgirt ilçesinin sevilen siyasetçisi Mevlüt Güvenir oldu.

Genel Başkan Özgür Özel’inde yakın dostu CHP Malazgirt ilçesinin ‘Mevlüt Başkan’ lakaplı Mevlüt Güvenir Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muş Malazgirt İlçe Belediye Başkan Adayı oldu.

 

 

 

CHP Malazgirt İlçe Belediye Başkan Adayı Siyasetçi Mevlüt Güvenir, ilçemdeki vatandaşlardan destek beklediğini ifade ederek,”Çok değerli Malazgirtli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum Çıktığımız bu yolda hemşehrilerimin desteklerini çok yakından görüyorum. Yıllardır ilçemizde siyaset yapıyoruz. İlçemizde CHP bayrağını onurla yıllardır dalgalandırıyoruz. Ben Malazgirt belediyesinden emekli oldum. Bir belediye nasıl yönetilir çok iyi biliyorum.” Dedi.

 

GENEL BAŞKANIMIZ ÖZGÜR ÖZEL’İN SELAMLARI VAR

 

Başkan Adayı Güvenir,” belediye başkan adaylığı için ismimizi onaylayan sayın Genel Başkanımız özgür Özel’in tüm Malazgirt halkına selamları var. Zaten kendisi Malazgirt ilçesini çok iyi biliyor. Yıllar önce gelmişti. Sayın Genel başkanımız Malazgirt ilçesine sonsuz destekleri olacak. “Malazgirt ilçesi bizim için çok önemli” dedi. Bizde Malazgirt halkına buradan bu müjdeyi veriyoruz. Malazgirt Belediyesi CHP belediyesi olursa, Büyükşehirlerden bir kardeş belediyemiz olacak inşallah. Rabbim bizleri çıktığımız bu yolda utandırmasın. Şimdiden Malazgirt halkına çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar