MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Ağustos 2024 13:20

Malazgirtli vekilin babası için mevlit programı düzenlendi

Malazgirtli vekilin babası için mevlit programı düzenlendi
Malazgirtli CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in vefat eden babası için Malazgirt Kümbet Camii'nde mevlidi şerif programı düzenlendi.

ALPARSLAN DİYARI-Programa katılan çok sayıda vatandaş, dualar ve Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde merhum Çiler’i andı.

 

MEVLİD PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Malazgirt Kümbet Camii'nde gerçekleştirilen mevlid programına, Milletvekili Nail Çiler'in yanı sıra Malazgirt Konakkuran Belde Belediyesi Başkanı Remzi Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından yapılan dualarla devam etti. Çiler ailesi, taziyeleri kabul ederken, mevlide katılanlara ikramda bulunuldu.

 

 

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN DUYURU

 

Malazgirt CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, mevlid programı öncesinde tüm Malazgirt halkını bu anlamlı programa davet etmişti. Güvenir, "Bu acılı günümüzde tüm halkımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Birlik ve beraberlik içerisinde merhum Nail Çiler'in babasına dua etmek bizleri onurlandıracaktır." dedi.

 

 

NAİL ÇİLER'İN TEŞEKKÜRÜ

 

Milletvekili Nail Çiler, babası için düzenlenen mevlid programına katılan ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşerilerine teşekkür etti. Çiler, "Bu zor günümüzde yanımızda olan, dualarıyla bizlere destek olan tüm Malazgirtli hemşerilerime minnettarım. Allah hepinizden razı olsun," ifadelerini kullandı.

 

 

Program, duaların ardından çeşitli ikramlar ile sona erdi ve katılımcılar, Çiler ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar