MALAZGİRT Haber Girişi : 29 Ağustos 2024 18:45

Malazgirtli Vekil Nail Çiler'in Babası Hacı Mehmet Raif Çiler dualarla toprağa verildi

Malazgirtli Vekil Nail Çiler'in Babası Hacı Mehmet Raif Çiler dualarla toprağa verildi
Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Hacı Mehmet Raif Çiler, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine birçok siyasetçi, belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Malazgirtli Vekil Nail Çiler'in Babası Hacı Mehmet Raif Çiler dualarla toprağa verildi

 

ALPARSLAN DİYARI-Cenaze törenine katılanlar arasında şu isimler yer aldı:CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül,CHP Kars Milletvekili İnan Akgün,CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı,AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bahri Yaman,CHP'li Konakkuran Belde Belediye Başkanı Remzi Çetin,Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker,Mus İl Başkanı Melik Emre,Önceki Dönem Muş Belediye Başkanı Feyat Asya,Önceki Dönem Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın,,AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz,CHP Muş İl Başkanı Mehmet Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri,CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, siyasiler, STK Başkanları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

 

 

Törene katılanlar, Nail Çiler ve ailesine taziye dileklerini ileterek, Hacı Mehmet Raif Çiler'in ruhuna dualar okudular. Hacı Mehmet Raif Çiler'in cenazesi, kılınan namazın ardından Şehitlik Mezarlığı'na defnedildi.

 

 

Sevenleri ve yakınlarının yanı sıra, bölgedeki birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve siyasi isim de törene katılım sağladı. Cenaze töreni, Nail Çiler ve ailesinin büyük bir metanet içinde taziyeleri kabul etmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

HABER VELSEL EŞİN

Resmi İlanlar