MALAZGİRT Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 08:48

Malazgirtli Müzisyen hobi olarak başladığı Mermerit işinde siparişlere yetişemiyor

Malazgirtli Müzisyen hobi olarak başladığı Mermerit işinde siparişlere yetişemiyor
Müzik tutkusuyla bilinen Malazgirtli Ahmet Çiftçi, hobisini kazançlı bir işe dönüştürerek büyük bir başarıya imza attı.

ALPARSLAN DİYARI- Evine mermerit mutfak tezgahı lazım olunca başlayan bu serüven, şimdi Malazgirt’in dört bir yanına yayılan bir başarı hikayesine dönüştü.

 

 

BAŞLANGIÇ: HOBİ VE İHTİYAÇ

 

Ahmet Çiftçi, evine uygun bir mutfak tezgahı arayışına girdiğinde, istediği ürünlerin çok pahalı olduğunu fark etti. Bu durumu fırsata çeviren Çiftçi, “Bunu neden kendi ilçemde imal etmeyeyim?” diyerek internette araştırma yapmaya başladı. Kısa sürede üretim tekniklerini öğrenen Çiftçi, evinin bahçesinde kendi mutfak tezgahlarını üretmeye başladı. Başlarda sadece dostları için tezgahlar yaparken, zamanla talepler arttı ve işi büyütmeye karar verdi.

 

 

İMALATTAN USTALIĞA GEÇİŞ

 

Ahmet Çiftçi’nin üretimleri, çevresinde büyük ilgi gördü. İlk başlarda hobi olarak başladığı bu iş, yoğun talepler sonucunda profesyonel bir imalata dönüştü. Çiftçi, Malazgirt halkına hem uygun fiyatlı hem de kaliteli mutfak tezgahları sunmaya başladı. Kendi evinde başlayan bu serüven, Malazgirt’in dört bir yanına yayılarak büyük bir başarı öyküsü haline geldi.

 

MALAZGİRT HALKINA KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER

 

Çiftçi’nin en büyük hedefi, Malazgirt halkına kaliteli ve uygun fiyatlı mutfak tezgahları sunmak. Ürettiği tezgahlarla Malazgirtli vatandaşlara çeşitli alternatifler sunabiliyor. “Malazgirtli hemşerilerim, istedikleri renkte ve ölçüde ürün alma şansına bizde sahipler,” diyor Ahmet Çiftçi. Ürünlerinin dayanıklılığı ve estetiği ile kısa sürede ilçede tanınan bir marka haline geldi.

 

AHMET ÇİFTÇİ’NİN BAŞARI ÖYKÜSÜ

 

Ahmet Çiftçi’nin hikayesi, azmin ve yaratıcılığın bir araya geldiğinde nasıl büyük başarılara dönüşebileceğinin canlı bir örneği. Müzisyenlikten mermerit mutfak tezgahı imalatına uzanan bu yolculuk, Malazgirtli Ahmet Çiftçi’nin kendi işini kurarak hem kendisine hem de ilçesine büyük katkı sağlamasının gurur verici bir hikayesi olarak öne çıkıyor.

 

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar