MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Şubat 2024 12:25

Malazgirtli Muhtar Fehim Gün: 5 yıl daha hizmete talibim

Malazgirtli Muhtar Fehim Gün: 5 yıl daha hizmete talibim
Selçuklu Mahallesinde 2 dönemdir başarılı bir şekilde muhtarlık görevini yaptığını söyleyen Muhtar Fehim Gün, “10 Yıldır birlikteyiz biz sizi siz bizi tanıyorsunuz. Halkımızın 5 yıl daha hizmetine talibim” dedi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Selçuklu Mahallesi’nde 2 dönemdir muhtarlık yapan Gün, www.alparslandiyari.com’a konuştu. Muhtar Gün, bir dönem daha Selçuklu mahallesi sakinlerinin oyuna talip olduğunu söyledi.

Muhtar ve Muhtar Adayı Fehim Gün, 2014 yılından itibaren aynı mahallede muhtarlık yaptığını söyledi. Gün, "Tam 10 yıldır muhtarlığımı devam ettiriyorum. Yeni dönemde de mahallelimin isteği üzerine aday oldum. Nasip olursa 5 yıl daha muhtarlık yapmak istiyorum" dedi.

 

Muhtarlığın bir gönül işi olduğunu belirten Fehim Gün, " 31 Mart yerel seçimleri için mahallemizde benim dışımda adaylar da var. Bu benim 3. seçimim olacak. Önceki 2 seçimde mahallemizin sakinleri beni seçti. 31 Mart yerel seçimlerinde yine takdir mahalle sakinlerimizindir. Muhtarlık bir gönül işidir. Yıllarca insanlara abi kardeş havasında geçindim" diye konuştu.

 

Muhtar Fehim Gün, 5 yıl daha Selçuklu Mahallesi halkına hizmet etmek için yola çıktığını anlatarak, seçilmesi halinde mahallede yapacakları hizmetlerin daha fazlasını yapacağını dile getirdi.

 

İşte Muhtar Fehim Gün ile yaptığımız o röportaj: Videoyu tıklayın lütfen. Keyifle dinleyiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2zCU8-6o9gY&t=1s

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

 

Resmi İlanlar