MALAZGİRT Haber Girişi : 14 Haziran 2024 06:53

Malazgirtli makine mühendisi yeni iş yerini açtı! Doğalgaz projeleriniz uzman ellerde

Malazgirtli makine mühendisi yeni iş yerini açtı! Doğalgaz projeleriniz uzman ellerde
Malazgirtli başarılı makine mühendislerinden Esra Evin Altınmakas, yeni iş yeri "ESEVA Doğalgaz ve Mühendislik"i hizmete açtı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Aras Kargo yanında yer alan yeni ofis, doğalgaz sistemleri, kombi, petek, şofben, proje ve uygulama merkezleri, merkezi sistem ve endüstriyel sistem hizmetleri sunacak.

 

 

Malazgirtli vatandaşlar, Altınmakas’ın bu yeni girişimini kutladı ve iş yerinin Malazgirt’e önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

 

Esra Evin Altınmakas, yeni iş yerinde müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğini ifade etti.

 

 

"ESEVA Doğalgaz ve Mühendislik" ile bölgedeki ihtiyaçlara profesyonel çözümler getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Altınmakas, Malazgirt halkının desteğiyle bu hedeflere ulaşacaklarına inandığını söyledi.

 

Altınmakas, "Bu iş yerini açarak, Malazgirt'e ve çevresine kaliteli mühendislik hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. Doğalgazdan endüstriyel sistemlere kadar geniş bir yelpazede hizmet vererek, bölge halkının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Yaptığımız hizmetler Doğalgaz Sistemi, Kombi, Petek, Şofben,Proje ve Uygulama Merkezi, Merkezi Sistem ve Endüstriyel Sistem alanlarında uzman ekibimizle hizmet etmeye hazırız." dedi.

 

 

"ESEVA Doğalgaz ve Mühendislik" yeni ofisi, modern ve donanımlı yapısıyla dikkat çekiyor.

 

Firma, özellikle doğalgaz sistemleri konusunda uzmanlaşmış olup, merkezi ve endüstriyel sistemlerde de hizmet sunmayı planlıyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar