MUŞ Haber Girişi : 27 Haziran 2024 11:05

Malazgirtli Kaya Muşspor’u Bıraktı mı? Yazdığı mektup duygulandırdı

Malazgirtli Kaya Muşspor’u Bıraktı mı? Yazdığı mektup duygulandırdı
Muşspor’un başarılı başkanı Nevzat Kaya, görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu. Malazgirtli olan Kaya, Muş’un kıymetli insanlarına hitaben yazdığı duygusal bir mektupla bu kararını açıkladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Kaya’nın yazdığı mektup, hem gurur hem de hüzün dolu anları içeriyor.

 

Kaya, çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği Muş’a olan sevgisini vurgularken, Muşspor ile birlikte geçirdiği iki yıl boyunca büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

 

Muşspor’u en alt ligden alarak kısa sürede üst liglere taşımayı başaran Kaya, takımın 2. ligin kapısından döndüğünü, bu başarının ise taraftarların desteği ve inancı olmadan mümkün olmayacağını ifade etti.

 

Ancak, hayatın ve futbolun getirdiği farklı dinamikler nedeniyle başkanlık görevinden ayrılma kararı aldığını açıklayan Kaya, bu kararı alırken ne kadar zorlandığını dile getirdi. Kaya, Muşspor’u yalnız bırakmayan ve kendisi için sadece birer taraftar değil, kocaman bir aile olan Muşspor taraftarlarına teşekkürlerini sundu.

 

Görevde bulunduğu süre boyunca yaşadıkları sevinçler, zorluklar ve zaferlerin unutulmayacak anılar olarak kalacağını belirten Kaya, bu süreçte yanında olan, destek veren ve birlikte mücadele ettikleri tüm oyunculara, teknik ekibe, yönetim kuruluna ve büyük taraftarlarına sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

Nevzat Kaya, her zaman kalbinde olacaklarını ve her zaman yanlarında olacağını belirterek, bundan sonra da Muşspor’u desteklemeye devam edeceğini söyledi. Kaya’nın bu duygusal veda mektubu, Muşspor camiasında derin bir etki yarattı.

 

Muşspor’un yeni başkanının kim olacağı ve takımın gelecekteki rotası merakla bekleniyor. Ancak, Nevzat Kaya’nın Muşspor’a kattığı değerler ve bıraktığı izler uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

 

Resmi İlanlar