MALAZGİRT Haber Girişi : 08 Nisan 2024 09:21

Malazgirtli isim Türkiye’nin en büyük ilçesinde muhtar oldu!

Malazgirtli isim Türkiye’nin en büyük ilçesinde muhtar oldu!
Türkiye’nin en büyük ilçesi Esenyurt’ta Selahaddin Eyyübi Mahallesi muhtarı olarak tekrar seçimi kazanan Muş Malazgirtli İlhan Aydemir, teşekkür mesajı yayımladı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Esenyurt'ta Selahaddin Eyyübi Mahallesi Muhtarı İlhan Aydemir, mahalle sakinlerinin teveccühüyle yeniden seçilmenin mutluluğunu yaşıyor. Seçimlerde rakiplerini de tebrik eden Aydemir, mahallesi için çalışmaya devam edeceğine dair söz verdi.

 

İstanbul'un en büyük ilçesi Esenyurt'ta bulunan Selahaddin Eyyübi Mahallesi'nin Muhtarı İlhan Aydemir, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminde yeniden seçilerek güven tazeledi. Muhtar Aydemir, bu vesileyle bir teşekkür mesajı yayımladı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Mesajında mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Aydemir, şunları kaydetti:

 

"Sevgili Selahaddin Eyyübi Mahallesi sakinleri, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminde beni yeniden muhtar seçerek bana duyduğunuz güveni bir kez daha gösterdiğiniz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimlerde bana destek veren, oy veren ve vermeyen tüm mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu seçim, mahallemiz için birlik ve beraberlik seçimi olmuştur. Bu vesileyle tüm rakiplerimi de tebrik ediyor, bundan sonra da mahallemiz için birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.

 

Görev sürem boyunca, mahallemizin kalkınması, güzelleşmesi ve sakinlerimizin refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. Mahallemizin sorunlarını çözmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve daha yaşanabilir bir mahalle oluşturmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Mahallemiz için yapacağımız çalışmalarda her zaman sizlerin desteğine ve katkılarına ihtiyacım olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek mahallemizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum. Tekrardan bana duyduğunuz güven ve destek için teşekkür ederim."

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar