MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 10:34

Malazgirtli iş insanlarından memleket ziyareti! Sıla-i rahim yaptılar

Malazgirtli iş insanlarından memleket ziyareti! Sıla-i rahim yaptılar
Muş Vakfı yönetim kurulu üyesi ve İlim Yayma Vakfı üyesi başarılı iş insanı Malazgirtli Fahri Savaş ile Muş Oris Tekstil firması sahibi Malazgirtli Şahin Savaş, doğdukları toprakları ziyaret ederek Malazgirt ilçesinde bir dizi temaslarda bulundular.

ALPARSLAN DİYARI- İş insanları, tarihi Malazgirt ilçesine yaptıkları ziyarette yerel halk tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.

 

Ziyaret sırasında memleketlerinde bulunmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Fahri Savaş, gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

 

YATIRIM OLANAKLARI ARAŞTIRILDI

 

Fahri Savaş ve Şahin Savaş, Malazgirt'te gerçekleştirdikleri temaslarda, ilçenin ekonomik potansiyelini ve yatırım olanaklarını araştırdılar. İlçenin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, iş ve istihdam olanaklarını artırmaya yönelik projeler üzerinde de durdular.

 

MEMLEKETLERİNE DUYULAN SEVGİ

 

Ziyaret sırasında konuşan Fahri Savaş, "Doğduğumuz topraklara geri dönmek ve burada Sıla-i Rahim yapmak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Memleketimizde gördüğümüz ilgi ve destek bizleri çok mutlu etti. Malazgirt'in gelişimi için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

 

 

GELECEĞE YÖNELİK PLANLAR

 

Fahri Savaş ve Şahin Savaş, Malazgirt'in ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalışacaklarını belirttiler. İlçede yapılması planlanan yatırımların, bölge halkının refahını artırmaya yönelik olacağı ve yeni iş imkanları yaratacağı ifade edildi.

 

 

ZİYARETİN ARDINDAN

 

Malazgirtli iş insanlarının memleketlerine yaptıkları bu anlamlı ziyaret, bölgedeki diğer iş insanlarına da örnek teşkil ederek, doğdukları topraklara katkıda bulunma bilincini artırmayı hedefliyor. Ziyaret, samimi ve olumlu mesajlarla sona erdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar