GÜNDEM Haber Girişi : 31 Temmuz 2024 12:43

Malazgirtli iş insanından Sosyal Demokrat Lider Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Malazgirtli iş insanından Sosyal Demokrat Lider Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Malazgirtli iş insanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Kazım Yağmur, Sosyal Demokrat lider ve önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çalışma ofisinde ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Yağmur, Kılıçdaroğlu'nun kıymetli ve değerli fikirlerinden yararlanma fırsatı bulduklarını belirterek, Genel Başkan'ın değerli zamanını kendilerine ayırdığı için teşekkürlerini sundu.

 

Kazım Yağmur, haklı mücadelesinde sonuna kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını vurguladı. "Biz seni amasız, fakatsız, lakinsiz sevdik. Sen yürü, biz arkandan koşarız. İkrar verdik, dönen dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan. Cayan caysın, biz caymayız ikrarımızdan. Biz bir gider, bin geliriz," ifadelerini kullanan Yağmur, Kemal Kılıçdaroğlu'na olan bağlılıklarını dile getirdi.

 

Yağmur, "Asla yalnız yürümeyeceksin. Sonuna kadar evlatların olarak yanındayız," diyerek, Kılıçdaroğlu'na olan desteğini bir kez daha yineledi.

 

Kazım Yağmur'un bu anlamlı ziyareti, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan işçi, emekçi ve ezilen kesimlerin desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar