MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Temmuz 2024 11:49

Malazgirtli iş insanından örnek davranış! Yeniden yapacak

Malazgirtli iş insanından örnek davranış! Yeniden yapacak
Aslen Malazgirtli olan iş insanı Maşallah Azizoğulları, ilçesinde bulunan arsasında yatırım yapmak amacıyla inşaat çalışmalarına başlamıştı.

ALPARSLAN DİYARI-Ancak bu çalışmalar sırasında, inşaatın yan tarafında bulunan Nuri Alkan'a ait gıda dükkanının duvarı yıkılmış ve dükkandaki malzemeler inşaat kazı alanına dökülmüştü.

 

 

Durumu fark eden Azizoğulları, hızlı bir şekilde harekete geçerek, komşusunun dükkanının tamamen yıkılarak yenisinin yapılmasına karar verdi. Bu örnek davranışı, Malazgirt halkı tarafından büyük bir destek ve takdirle karşılandı.

 

 

Nuri Alkan, yaşanan olaydan sonra duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Maşallah Bey'in bu jesti bizi çok mutlu etti. İş dünyasında böyle örnek davranışların artmasını temenni ediyoruz," dedi.

 

 

Malazgirt halkı ise Azizoğulları'nın bu yardımsever tutumunu överek, ilçede dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. İlçe sakinlerinden Ayşe Kaya, "Maşallah Bey'in yaptığı bu iyilik, hepimize örnek olmalı. İnşallah bu tür güzel davranışları daha sık görürüz," şeklinde konuştu.

 

 

Maşallah Azizoğulları'nın bu örnek davranışı, iş dünyasında ve toplumda büyük yankı uyandırdı. Bu tür olumlu örneklerin artması, toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine katkı sağlıyor.

 

 

MALAZGİRT BELEDİYESİ ENCÜMENİNDEN TEŞEKKÜR

 

Malazgirt Belediyesi encümeni Emir Yurdakul inşaat alanını ziyaret ederek, iş insanın hem yatırımları Malazgirt ilçesine yapmasından dolayı, hem de vatandaşın mağduriyetini gidermesinden dolayı teşekkür etti.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar