GÜNDEM Haber Girişi : 18 Eylül 2024 08:42

Malazgirtli iş insanından örnek davranış: Spora destek

Malazgirtli iş insanından örnek davranış: Spora destek
Malazgirtli iş insanı Kazım Yağmur, spora verdiği destekle gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI-Yağmur İnşaat olarak sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmayı sürdüren Kazım Yağmur, gençlerin gelişimi ve başarılı girişimcilerine destek olmayı ilke edindiklerini belirtti.

 

Kazım Yağmur yaptığı açıklamada, “Elimizden geldiğince Yağmur İnşaat olarak, gençlerimizin başarılı girişimcilerine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, ana sponsorluğunu üstlendiğimiz Kocaeli ilinde düzenlenecek olan ‘Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller’ konulu spor paneline 16 Ekim'de katılım sağlayacağız. Bu güzel organizasyonda bizlere de yer veren Onur Kından kardeşimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

,

16 Ekim 2024 tarihinde, Kocaeli'deki Yönder Okulları Kocaeli Kampüsü'nde gerçekleşecek olan bu anlamlı panelde, sporda amatör ruhunu kaybetmeden ilerleyen profesyoneller bir araya gelecek. Etkinlik, saat 13:30'da başlayacak ve gençler için ilham kaynağı olacak önemli konular ele alınacak.

 

Bu etkinlik, Yağmur İnşaat’ın spora ve gençlerin gelişimine yönelik desteklerinin bir devamı olarak görülüyor. Kazım Yağmur, gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi ve başarılı girişimcilerin önünü açabilmek adına desteğini sürdürmeye kararlı olduklarını belirtti.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar