SPOR Haber Girişi : 15 Eylül 2024 17:11

Malazgirtli iş insanından örnek davranış: Kız Futbol Takımı’na sponsorluk sözü

Malazgirtli iş insanından örnek davranış: Kız Futbol Takımı’na sponsorluk sözü
Bilecik’te spor ve gençlik projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren iş insanı Kazım Yağmur, Bilecik Kız Futbol Takımı’na destek sözü verdi.

ALPARSLAN DİYARI- 2024-2025 sezonunda Bayanlar 3. Ligi 4. Grup'ta mücadele edecek olan Bilecik Kız Futbol Takımı’nın yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yağmur, takımın yanında olacağını belirterek, sponsorluk desteği sağlayacağını açıkladı.

 

Tam Destek Sözü Kasım ayında başlayacak lig öncesi tamamı Bilecikli kızlardan oluşan futbol takımına destek vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kazım Yağmur, gençlerin sporla buluşmasının önemine vurgu yaptı. Yağmur, “Yönetim kurulumuzla, ilimizin gençleri için büyük fedakârlıklar göstererek yaptıkları önemli çalışmaları konuştuk. Biz de bu çalışmalara katkı sunmak adına Bilecik Kız Futbol Takımı’na sponsorluk desteği vereceğiz. Bilecik’te kültüre ve spora destek vermeye devam edeceğiz,” dedi.

 

Genç Sporculara Büyük Fırsat Yağmur, Bilecik’in genç sporcularına bu desteği vererek, onların sportif başarılarının yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Bilecik Kız Futbol Takımı yönetimi, Yağmur’un bu desteğini takdirle karşılayarak, iş insanına teşekkürlerini sundu.

 

Bilecik Kız Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, Yağmur’un sponsorluk desteği takıma moral ve motivasyon sağlayacak. Spora olan bu anlamlı katkı, şehirde büyük bir memnuniyet yarattı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar