MALAZGİRT Haber Girişi : 20 Mart 2024 20:37

Malazgirtli iş insanından örnek davranış! 300 kişiye iftar verdi!

Malazgirtli iş insanından örnek davranış! 300 kişiye iftar verdi!
Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'nde (TARMİSS) tarım aletleri üretimi yapan Sağlam Zirai Aletler Ltd.Şti. firması sahibi, Muş Ticaret Odası Meclis Üyesi Aziz Halifeoğlu, Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksek Okulunun da iftar yemeği ver

 

 ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Meslek Yüksek Okulunda okuyan yüzlerce öğrenci iftar yapıyor. Bugün öğrencilere verilen iftar yemeği, hayırsever İş İnsanı Aziz Halifeoğlu tarafından karşılandı.

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Bayram Er, Malazgirt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adem Aktaş,İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, İlçe Kültür Müdürü Sevil Yaman Acaroğlu, öğretim görevlileri ve yaklaşık 300 öğrenci iş insanın  verdiği yemekte bir araya geldi.

 

İftar programını sonrasında açıklamalarda bulunan İş İnsanı Halifeoğlu,”Ülkemizin her ilinden gelen öğrenci arkadaşlarla birlikte bu mübarek Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın mutluğuna yaşadık. Tabi benim için ekstra önemliydi, çünkü oğlumda burada öğrenci. Burada okuyan tüm öğrenciler de benim evladım gibi. Evlatlarımız ile birlikte çok güzel bir sonrada iftar yaptık. Davetimiz kırmayıp gelen başta sayın kaymakamımız Sayın Göksu Bayram olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ediyorum.” dedi.

İHTAR YEMEĞİ İŞ İNSANINDAN, TATLILAR İSE İŞ KADININDAN

 

Malazgirt ilçesinin başarılı iş kadınlarından ve aynı zamanda tatlı ikramında bulunduğu üniversitede öğrenci olarak okuyan Zuhal Tayden ise yemek sonrası tüm öğrencilere tatlı ikramında bulundu.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Malazgirt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adem Aktaş ise, yemek ve talkı ikramında bulunan iş insanı Aziz Halifeoğlu ve İş Kadını Zuhal Tayden’e teşekkür belgesi takdim etti.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

 

 

Resmi İlanlar