MALAZGİRT Haber Girişi : 03 Ağustos 2024 11:31

Malazgirtli iş insanı ve siyasetçi Kazım Yağmur’dan taziye mesajı: Hepimizin Başı Sağ Olsun!

Malazgirtli iş insanı ve siyasetçi Kazım Yağmur’dan taziye mesajı: Hepimizin Başı Sağ Olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malazgirt İlçe Başkanı ve değerli büyüğümüz Mevlüt Güvenir’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Güvenir, partimize ve ilçemize büyük katkılarda bulunmuş, örnek bir lider olarak tanınmıştır.

 

ALPARSLAN DİYARI- Siyasetçi ve İş İnsanı Kazım Yağmur, taziye mesajında, "Cumhuriyet Halk Partimizin Malazgirt İlçe Başkanlığını yıllarca yürütmüş, Malazgirt CHP Belediye Başkan adayımız, değerli büyüğümüz Mevlüt Güvenir’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisi, ilçe yönetimimizdeki önemli rolü ve özverili çalışmalarıyla hepimizin gönlünde özel bir yer edinmişti. Bu zor günlerde ailesinin ve tüm Malazgirt halkının başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

 

Yağmur,” Mevlüt Güvenir’in vefatı, partimiz ve bölge halkı için büyük bir kayıptır. Kendisi, ilçe başkanlığı döneminde partimizin vizyonunu ve misyonunu en iyi şekilde temsil etmiş, ilçemizin sosyal ve siyasi hayatına önemli katkılarda bulunmuştur.Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Malazgirt halkına başsağlığı diliyoruz.”dedi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar