YAŞAM Haber Girişi : 06 Haziran 2024 08:08

Malazgirtli iş insanı oğlu evlendirdi! Nikahı Belediye Başkanı kıydı Kaymakam ise nikah şahidi oldu

Malazgirtli iş insanı oğlu evlendirdi! Nikahı Belediye Başkanı kıydı Kaymakam ise nikah şahidi oldu
Malazgirtli ve İstanbul’da yaşayan sevilen sima iş insanı Alparslan Yıldırım’ın oğlunun düğününde, Muşlu iş insanları ve siyasetçiler bir araya gelerek anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Aslen Muş Malazgirt Alişen mahalelsinde olan, yıllardır İstanbul'da yaşamını sürdüren iş insanı  Alparslan Yıldırım’ın oğlu Önder Yıldırım ve gelini Dilan Sarıkaya için düzenlenen düğün töreni, İstanbul’da geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Geceye katılan Muşlu iş insanları ve siyasetçiler, Alparslan Yıldırım ve ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Düğüne katılanlar arasında dostluk ve dayanışma rüzgârları esti.

 

 

 

BELEDİYE BAŞKANI NİKAN KIYDI VE KAYAMAKAM NİKAH ŞAHİDİ OLDU

 

Malazgirtli hemşerilerin bir araya gelerek kaynaştığı hem de aile bağlarının ve dostlukların pekiştiği bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

 

Önder Yıldırım’ın nikahını Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara kıyarken, nikah şahidi ise Avcılar kaymakamı Kemal İnan oldu.

 

 

,

 

DÜĞÜNDE SİYASET VE İŞ İNSANLARI AKIN ETTİ

 

Milletvekileri, MYK Üyeleri, Avcılar Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ertürk,  Yedikule Göğüs Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdoğan Çetin Kaya ve Muşlu iş insanların katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Görkemli düğünde konuk sanatçılar Celal Yarıcı ve Hozan İbrahim Botan’ın performansları geceye damga vurdu.

 

 

 

Düğünde sahne alan ünlü sanatçı Celal Yarıcı ve Hozan İbrahim Botan’ın, sergilediği performans ile konuklardan büyük beğeni topladı.

 

Celal Yarıcı ve Hozan İbrahim Botan  söylediği şarkılar ve sahne enerjisi, geceye katılanların unutulmaz anlar yaşamasını sağladı.

 

Malazgirtli iş insanı Alparslan Yıldırım, düğüne katılan tüm hemşehrilerine ve dostlarına teşekkür etmek amacıyla bir mesaj yayınladı. Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Sevgili hemşerilerim ve dostlarım, öğlumun düğününde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan tüm değerli misafirlerimize en içten teşekkürlerimi sunarım. Bu özel günde yanımızda olarak ailemize gösterdiğiniz sevgi ve destek bizler için çok kıymetli. Hepinize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım."

 

 

 

 HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar