MALAZGİRT Haber Girişi : 21 Haziran 2023 13:12

Malazgirtli iş insanı köyündeki 350 öğrenciye karne ve bayram hediyesi dağıttı

Malazgirtli iş insanı köyündeki 350 öğrenciye karne ve bayram hediyesi dağıttı
İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı (İMSİYAD) Metin Haymana, Malazgirt ilçesinde öğrencilere karne ve bayram hediyesi dağıttı.
Malazgirtli iş insanı köyündeki 350 öğrenciye karne ve bayram hediyesi dağıttı


İlçeye bağlı Nurettin köyü İlk ve Ortaokulunda 350 öğrenciye ayakkabı, kıyafet ve oyuncak hediye eden Haymana, memleketinden uzak olsa da her zaman hemşerilerinin yanında olduğunu söyledi. 


Nurettin köyünün okul bahçesinde Köy muhtarı tarafından organize edilen çalışmalar çerçevesinde ihtiyaç sahibi çocuklara hediye şeklinde hazırlanan paketleri teslim edildi. Bayram öncesi yapılan yardımlar çocukları sevindirdiği gözlenirken, hediyelerini alan çocuklar yardımda emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

 

 

“Karne ve bayram hediyesi dağıtık”


Ata toprağında olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Haymana, "Çok heyecanlıyız, mutluyuz. Muhtarımız ve akrabalarımla kardeşlerimize karne ve bayram hediyesi dağıttık. Bu heyecanı hep birlikte yaşadık. Ne kadar da gurbette olsak ta bir yanımız, kalbimiz sıladadır." dedi.

 


“Diğer iş adamlarına örnek oldun”


Muhtar İhsan Erkoçak ise Haymana'ya köye ve çocuklara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.


İş adamı Haymana'ya teşekkür eden Nurettin Köyü Muhtarı İhsan Erkoçak “Sevgili hemşehrimiz çocuklarımızı sevindirdi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 350 kişiye hediye dağıttı. Bu da doğuda diğer iş insanlarına iyi bir örnek olsun. Onlarda kendi memleketlerinde bu güzellikler yapsınlar” ifadelerini kullandı.

Resmi İlanlar