Malazgirtli İş İnsanı Kazım Yağmur, Yatalak Murat Kaya İçin Kolları Sıvadı

Geçtiğimiz günlerde yüksek gerilime kapılan ve yatalak olan Malazgirt Karaali köyünde yaşayan Murat Kaya’nın 38 bin liralık elektrik borcunu ödemiş, iki yıllık karanlığın ardından Kaya ailesi elektriğe kavuşmuş ve karanlıktan kurtulmuştu.

İş İnsanı Kazım Yağmur yatalak Murat Kaya’nın çocuklarına bayramlık elbise ve oyuncak alarak onlara ikinci bayramı yaşatmıştı.

 

‘Malazgirt Belediyesinden Kaya Ailesine Yardım’

 

 

Malazgirt Belediye encümenleri Fesih Akkuş ve Hasamettin Çakar ile birlikte aileye ziyarete giden Yağmur, Belediye Başkanı Cengiz Altın’ın selamlarını götürdüler. Yanlarında aile bireyleri için gıda, giyim ve oyuncak götürdüler.

 

Kaya ailesi ziyaretlerinde konuşan Belediye encümenleri Akkuş ve Hasamettin Çakar Kaya ailesine desteklerinden dolayı İş insanı Kazım Yağmur’a teşekkür ettiler. İlçemiz dışında yaşayan böyle duyarlı iş insanlarımızın varlığı bize güç veriyor dediler.

 

Belediye encümenleri Fesih Akkuş ve Hasamettin Çakar, Murat Çakar’ı hasta yatağında ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

 

Belediye encümeni Fesih Akkuş,” Başkanımız Cengiz Altın size çok selam söyledi. Sizlerin sorun ve sıkıntılarınızla belediye olarak yakından ilgileneceğiz. Bizler belediye olarak her daim sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. İlçe Kaymakamlığımız ailemize hasta bakım aylığı bağlamış, bizlerde peyder pey bu ailemize yardımlarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ailemize sahip çıkan iş insanımız Kazım Yağmur’a çok teşekkür ederiz.  Ailemizin elektrik borcunu ödeyerek, ailemizi karanlıktan kurtarmış.”dedi.

“Çocuklar ile Çizgi Film İzliyoruz”

 

  Yatalak Murat Kaya, çok mutlu olduğunu belirterek, çocuklar ile çizgi film izlediğini belirtti Herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini söyleyen Kaya,” Kazım Yağmur, bana ve aileme ikinci bir şans verdi. Bizim yıllardır birikmiş elektrik borçlarımızı ödedi. Çocukların artık evde çizgi film izleyebiliyor.Hatta bende onlar ile çizgi film izlemeye başladım. Çok mutlu olduk. Tekrar yaşama sevincim geldi. İki gün önce hiç can olmayan elimde parmağımı oynattım. Çok mutlu oldum. Bugün de belediye başkan yardımcılarımızda bizleri ziyarete geldi. Bizleri çok mutlu ettiler. Başkanımız Cengiz Altın’ın selamlarını getirdiler. Allah hepsinden razı olsun. Bunların hepsi Kazım Yağmur sayesinde oldu. Teşekkürler Kazım Yağmur.”dedi.

 

“Ailemizin Feryadını alpaslandiyari.com’dan Öğrendim”

 

Aileye umut olan Kasım Yağmur ise,” ailemizin feryadını alpaslandiyari.com’da yayınlanan haberde gördüm. Bilecik’ten bu aile için geldim. Ailemizin elektrik borcunu Vedaş ile birlikte ödedik. Ailemiz karanlıktan kurtuldu. Baba ve çocukları birlikte çizgi film izledikleri söylediler. Çok mutlu oldum. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın beni arayarak aileye verdiğim desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkanımızda daha önceden de ailemize destekler vermiş. Bugünde başkan yardımcıları ile birlikte ailemizi ziyaret ettik. Ailemizi belediyeye emanet ettim. Malazgirt belediyesi ailemize sahip çıkacak.  İlçe kaymakamlığımız da ailemize dersek veriyor. Ayrıca benim sosyal medya hesaplarımda birçok hayırseverde ailemize sahip çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Bende bu ailemize her daim destek vermeye devam edeceğim.”dedi.

 

 

  • 3 / 1 Malazgirtli İş İnsanı Kazım Yağmur, Yatalak Murat Kaya İçin Kolları Sıvadı 0

  • 3 / 2 Malazgirtli İş İnsanı Kazım Yağmur, Yatalak Murat Kaya İçin Kolları Sıvadı 1

  • 3 / 3 Malazgirtli İş İnsanı Kazım Yağmur, Yatalak Murat Kaya İçin Kolları Sıvadı 2