MALAZGİRT Haber Girişi : 14 Temmuz 2024 08:20

Malazgirtli iş insanı ilçesine yatırım için geldi: Bölge ekonomisine canlılık getirdi!

Malazgirtli iş insanı ilçesine yatırım için geldi: Bölge ekonomisine canlılık getirdi!
Malazgirtli bir iş insanı, sevdiği ilçeye önemli bir yatırım yaparak bölge ekonomisine canlılık kazandırdı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirtli iş insanı Maşallah Azizoğulları, sevdiği ilçe Malazgirt’te önemli bir yatırım yaparak bölge ekonomisine büyük katkı sağladı.

 

 

İlçe merkezindeki arsasına yatırım yapmak, yerel iş gücüne istihdam kapıları açmakla kalmadı, aynı zamanda ilçenin ekonomik potansiyelini artırdı.

 

Bu adım, ilçe sakinleri tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.

 

 

Yatırımın ardındaki isim, Bulanık Beton ve Adaksu Petrol sahibi Cevdet Uzundemir'in de takdirini kazandı.

 

Uzundemir, iş insanı Maşallah Azizoğulları'nın ilçeye katkıları için teşekkürlerini dile getirirken, Azizoğulları'nın ekonomik ve sosyal dokusunu güçlendirecek bu tür girişimlerin önemine vurgu yaptı.

 

Yatırım, Malazgirt ilçesindeki birçok kişinin de iş sahibi olmasını sağladı ve böylece sosyal sorumluluk projelerine de destek oldu. İş insanının bu adımı, ilçe halkı arasında olumlu bir etki yaratırken, bölgedeki yaşam kalitesinin artmasına da katkı sağladı.

 

 

İş insanının desteğiyle, Azmi Onat ve ekibi gibi birçok emekçi vatandaş, ailelerinden uzaklaşmadan yerelde iş imkanı bulmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Demirci ustası Azmi Onat, "İş insanımız sayesinde, batıya göç etmek zorunda kalmadık" diyerek iş insanının bölge halkı üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti.

 

 

Bu yatırım, Malazgirt ilçesinin geleceği için umut verirken, iş insanı Maşallah Azizoğulları'nın bölgedeki sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili de beklentileri artırdı.

 

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar