MALAZGİRT Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 08:25

Malazgirtli iş insanı CHP'li Belediye Başkanını ziyaret etti: Doğduğum yerden gelen başarı beni mutlu ediyor

Malazgirtli iş insanı CHP'li Belediye Başkanını ziyaret etti: Doğduğum yerden gelen başarı beni mutlu ediyor
Malazgirtli iş insanı Kazım Yağmur, CHP'li Malazgirt Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin'i makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Yağmur, doğduğu beldenin belediyesinin CHP tarafından kazanılmasının kendisi için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

 

Yağmur, ziyarette yaptığı açıklamada, "Doğduğum belde için yapılan hizmetlerin CHP belediyeciliği ile daha da ileriye taşınacağına olan inancım tam. Bu süreçte belediye başkanımız Remzi Çetin'in liderliği altında gösterilen gayretli çalışmaları yakından takip ediyorum. Hemşerilerimizin refahı için yapılan her adım beni gururlandırıyor." şeklinde konuştu.

 

 

Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hemşerilerimizin desteği ve iş insanlarımızın katkılarıyla Konakkuran’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kazım Bey'in teşvik edici sözleri ve desteği bizleri daha da motive ediyor." ifadelerini kullandı.

 

CHP'li belediyelerin sürdürdüğü çalışmaların bir örneği olarak, Konakkuran Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projeler de ziyaret kapsamında değerlendirildi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar