MALAZGİRT Haber Girişi : 31 Ağustos 2023 13:07

Malazgirtli iş insanı boya yolladı, fedakâr öğretmenler okulu boyadı

Malazgirtli iş insanı boya yolladı, fedakâr öğretmenler okulu boyadı
​​​​​​​Malazgirt ilçesi Nurettin köyü İmam Hatip Ortaokulu, yeni eğitim öğretim yılına fedakâr öğretmenler tarafından titizlikle hazırlandı.

ALPARSLAN DİYARI-İstanbul’da iş hayatına devam eden Malazgirtli iş insanı Metin Haymana, kendi köyündeki okulun boya ve malzemeleri üstlendi. Haymana, kendi köyü olan Nurettin’deki okul idarecileri ile irtibata geçerek okulun tüm iç ve dış cephe boyalarını üsteleneceğini bildirdi.

 

 

“EĞİTİM İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

 

Haymana, “Ben yaklaşık iki ay önce köyümü ziyaret ettim. Köyümüzdeki okulu da ziyaret ettim. Köyümde öğretmenlik yapan fedakar öğretmenlerimiz ile görüştüm. Köyümdeki çocuklara eğitim veren öğretmelerimiz için ne yapsak azdır diyerek; bende okulun tüm boya ve badana işlerini üstlendim. Fedakâr öğretmenlerimiz ise benim aldığım boyalar ile okulu çiçek gibi yaptılar. Öğretmen demek fedakârlık, demektir. Ben tüm köylülerimiz adına böyle fedakarlık yapan öğretmenlerimize sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Köyümdeki öğrenciler çok şanslı böyle fedakâr öğretmenleri var.” dedi.

 

FEDAKAR ÖĞRETMENLER FIRÇALARLA OKULU BOYADI

 

İş insanı Metin Haymana’nın yolladığı boyalar ile Nurettin İmam Hatip Ortaokulu’nun fedakar öğretmenleri ve okul yöneticileri, öğrencilerin daha ferah ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için okulu boyadı. Ayrıca okulun tadilat işlemleri yapıldı.

 

NURETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU ÇİÇEK GİBİ OLDU

 

Öğretmenler, okulun duvarlarını daha ferah bir görünüm kazandırmak amacıyla boyama çalışması gerçekleştirdi. Boyaları eskiyen okulu daha güzel bir görüntüye kavuşturmak için gece gündüz çalışan öğretmenler el ele verip, Nurettin köyünde okuyan öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için okulları güzelleştirerek, yeni eğitim öğretim yılına hazırladılar.

 

Haber İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar