YAŞAM Haber Girişi : 19 Eylül 2024 13:01

Malazgirtli hayırsever iş insanından Kızılay'a destek sözü

Malazgirtli hayırsever iş insanından Kızılay'a destek sözü
Malazgirtli hayırsever iş insanı Kazım Yağmur, Bilecik’teki etkili yardımları ve destekleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Kazım Yağmur, yardım faaliyetlerini daha da genişletmek amacıyla Bilecik Kızılay İl Şube Başkanı Murat Ateş’i ve Kızılay Şube Personeli Mehmet Aydın’ı ofisinde ağırladı.

 

Ziyaret sırasında Kızılay’ın ülkemiz ve Bilecik şehrindeki katkıları üzerine detaylı bir sohbet gerçekleştirildi. Kazım Yağmur, Kızılay’ın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından büyük bir değer taşıdığını vurgulayarak, desteklerinin süreceğini belirtti. “Kızılay’ın ülkemiz ve şehrimize sağladığı imkanlar ve faydalar üzerine değerli bir sohbet yaptık. Yağmur İnşaat olarak, Kızılay’ın ne kadar önemli bir değer olduğunu biliyor ve desteklerimize her koşulda devam etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de imkanlarımız dahilinde kırtasiye desteği için sözümüzü verdik. Değerli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum,” diyen Yağmur, Kızılay’a olan bağlılığını ve destek sözünü yineledi.

 

 

Kazım Yağmur’un bu anlamlı ziyareti, toplum hizmetlerine olan katkılarını ve Kızılay ile işbirliğini güçlendirme kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar