MALAZGİRT Haber Girişi : 09 Ağustos 2023 16:37

Malazgirtli girişimci gençler başarıya doymuyor 

Malazgirtli girişimci gençler başarıya doymuyor 
​​​​​​​ Malazgirtli girişimci iki genç Bawer Miran ve Fırat Yağmur kardeşler, Gaziantep Şehitkamil'de açtıkları deterjan üretim yeri ve satış mağazası ile siparişlere yetişmekte zorlanıyorlar.

 FRT Yağmur Kimya ve Yağmur Temizlik Ürünleri isimli iş yerlerinde ürettikleri 'Bir Damla' markası ile temizlik ürünlerini bölgede birçok il ve ilçede bayilikler açarak markalarını büyüttüler.

 

“BİR DAMLA KİMYA ARTIK YURTDIŞINDA DA SATILACAK”

 

Konu ile ilgili firma müdürü ve CEO'su Bawer Miran Yağmur yaptığı açıklamada, “çok şükür kardeşim ile birlikte Gaziantep gibi sanayi ve üretimin yoğun olduğu bir yerde iş yerimizde üretim yoğun şekilde devam ediyor. Bizler aslen Malazgirtliyiz, buraya yılar önce geldik. Burada kardeşim ile birlikte kurduğumuz aile şirketimiz ile birçok şeyi başardık ve daha da çok şeyler başaracağımıza inanıyoruz. Bir Damla temizlik ürünleri markamız bölgede söz sahibi olmayı başardık. Şimdide Irak’ta bayi açarak, toptan satış ağımızı büyüttük.”dedi.

 

 “BÖLGEDE SÖZ SAHİBİ OLMAYI BAŞARDIK”

 

Yağmur," Damla Temizlik ürünlerinin satışı şu an tüm bölgede ve yurtdışına satışlarımız yoğun şekilde devam ediyor. Çok şükür bölgede söz sahibi olmayı başardık. Ayrıca Şehitkâmil merkezinde toptan fiyatına perakende satışlarımız yoğun şekilde devam ediyor." dedi. 

 

Haber İlhan Güvenir

 

Resmi İlanlar